AutoΜask: H έξυπνη μάσκα με τις υπέρυθρες που ανοιγοκλείνει αυτόματα!

Η AutoΜask όπως ονομάζεται, φέρει πάνω της υπέρυθρη τεχνολογία για να μην χρειάζεται να την βγάζεις καθόλου όταν πίνεις και τρως, καθώς ανοιγοκλείνει αυτόματα. Αν και η επίδειξη της στο παρακάτω βίντεο μπορεί να φαίνεται λιγάκι αστεία, η εταιρεία που την κατασκεύασε υπόσχεται υψηλή προστασία!

Η μάσκα αποτελεί το πιο διαδεδομένο μέσο προστασίας απέναντι στον κορονοϊό σε ολόκληρη την υφήλιο. Ωστόσο αρκετοί άνθρωποι θεωρούν τις μάσκες μεγάλο μπελά, ειδικά όταν θέλουν να φάνε ή να πιούν κάτι. Ένας μηχανικός ίσως έχει τη λύση, καθώς εφηύρε την αυτόματη μάσκα που ανοιγοκλείνει μόνη της.

Η AutoΜask χρησιμοποιεί υπέρυθρη τεχνολογία που εντοπίζει τα αντικείμενα όταν πλησιάζουν στο πρόσωπο του ατόμου που τη φορά. Μόλις γίνει ο εντοπισμός, η μάσκα ανοίγει και επιτρέπει στο άτομο που τη φορά να πιει ή να φάει, χωρίς να χρειάζεται να αγγίξει το πρόσωπό του ή να την αφήσει σε κάποια βρώμικη επιφάνεια.

Δείτε το βίντεο:





Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου