Πώς θα ήταν αν ζούσαν σήμερα μεγάλες προσωπικότητες του παρελθόντος!

Η graphic designer και λάτρης της ιστορίας Μπέκα Σάλαντιν δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που απεικονίζουν πως θα ήταν αν ζούσαν σήμερα μεγάλες προσωπικότητες του παρελθόντος. Δείτε πως θα ήταν ο Ιούλιος Καίσαρας, ο Μέγας Αλέξανδρος μέχρι την Κλεοπάτρα, τη Νεφερτίτη και τον Ναπολέοντα.

Η Μπέκα Σαλαντίν είναι γραφίστρια και έχει δουλέψει σε ένα πράγματι πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ. Μας δείχνει πώς θα ήταν ιστορικά πρόσωπα αν ζούσαν σήμερα. Με πολύ φαντασία και με έμπνευση από διάσημα αγάλματα και προσωπογραφίες η Μπέκα Σαλαντίν έχει παρουσιάσει το πώς θα ήταν ιστορικές προσωπικότητες αν ήταν άνθρωποι του σήμερα.

Οπως η ίδια λέει από παιδί σκίτσαρε και ζωγράφιζε, ενώ οι δυο της γονείς, τής διάβαζαν πολύ, εξάπτοντάς της το ενδιαφέρον για την ιστορία. Και κάπως έτσι απέκτησε ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον για την Πομπηία, την αρχαία Αίγυπτο και οτιδήποτε άλλο τη βοηθούσε να νιώθει κοντά σε ανθρώπους του παρελθόντος.

Η ιδέα για αυτό το πραγματικά ιδιαίτερο πρότζεκτ προήλθε από ένα πορτραίτο της Αννα Μπολέιν. Σκέφτηκε απλά πώς θα έμοιαζε η Αννα Μπολέιν σήμερα και με τη βοήθεια του Photoshop και τη δική της φαντασία μας έδωσε μια ιδέα...

Αριστοτέλης


Λουκριτία Βοργία



Η Αφροδίτη του Μποτιτσέλι


Μάρκος Αντώνιος

Μέγας Αλέξανδρος

Λουδοβίκος 14ος


Μόνα Λίζα


Ναπολέων


Κλεοπάτρα


Μπετόβεν


Νεφερτίτη

Ιούλιος Καίσαρας




Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου