Μηχανή του Χρόνου: Οι νεκροί του Πολυτεχνείου και οι ελεύθεροι σκοπευτές της Χούντας


H εκπομπή ''Μηχανή του Χρόνου'' με τον Χρίστο Βασιλόπουλο, μας παρουσιάζει σε αυτό το ντοκιμαντέρ τους νεκρούς απο την εξέγερση του Πολυτεχνείου, την βια που χρησιμοποιούσε η χούντα και τους ελεύθερους σκοπευτές που είχαν ακροβολιστεί μετα απο εντολές σε ταραστες κτηρίων και πυροβολούσαν αδιακρίτως κάτω το συγκεντρωμένο πλήθος.

Τους νεκρούς του Πολυτεχνείου και τους ελεύθερους σκοπευτές της χούντας, παρουσιάζει η «Μηχανή του χρόνου» με τον Χρίστο Βασιλόπουλο.Στην εκπομπή μιλούν ο ψυχίατρος Μανώλης Μυλωνάκης, οι γιατροί Παναγιώτης Μαυρομάτης, Αντωνία Χαρίτου και Κώστας Χαρώνης, οι αυτόπτες μάρτυρες Μέλπω Λεκατσά, Μιχάλης Μπέσης, Γιώργος Οικονόμου, Εμμανουήλ Μαρουφίδης και οι συγγενείς των θυμάτων Γιάννης Κομνηνός, Ανθή Μυρογιάννη, Μανώλης Καραμανής, Θεοφάνης Θεοδώρας, Αλέξανδρος Κούμπος και Μάρκος Καραμανής. Επίσης μιλούν οι δικηγόροι Φώτης Κουβέλης και Ιωάννης Κατσιέρης καθώς και οι δημοσιογράφοι Μιμή Τουφεξή, Γιώργος Φιλιππάκης, Θοδωρής Καλούδης και Πολ Βιττωρούλης.


Δείτε το ντοκιμαντέρ:





Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου