Insane51: Εκπληκτικά 3D StreetArt με δύο εικόνες κρυμμένες σε μία!

Ο καλλιτέχνης Insane51 δημιουργεί εκπληκτικά 3D Street Art με δύο εικόνες κρυμμένες σε μία! Δείτε στα παρακάτω βίντεο μερικές από τις υπέροχες 3D τοιχογραφίες διπλής έκθεσης που εχει δημιουργήσει.

Ο Insane51 αναμιγνύει δύο ξεχωριστές εικόνες, μία φτιαγμένη με κόκκινο χρώμα και την άλλη σε κυανό, για να δημιουργήσει 3D τοιχογραφίες διπλής έκθεσης. Η τεχνη αυτη ονομάζεται anaglyph 3D art και απαιτείται ένα ζευγάρι γυαλιών 3D προκειμένου ο θεατής να δει τις μεμονωμένες εικόνες μέσα στη μεγαλύτερη.

Οι θεατές μπορούν να κοιτάξουν μέσα από το κόκκινο μισό των τρισδιάστατων γυαλιών για να δουν μια εικόνα και μετά να δοκιμάσουν και στο κυανό μισό για να δουν μια διαφορετική εικόνα, ή μπορούν να παρατηρήσουν και τα δύο ταυτόχρονα φορώντας τα γυαλιά κανονικά.



Δείτε μερικές 3D τοιχογραφίες του Insane51:





Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου