Enzo Ferrari: Η τελευταία εμφάνιση στη παρουσίαση του μοντέλου Ferrari F40


Δείτε την τελευταία εμφάνιση του Enzo Anselmo Ferrari του γνωστου Ιταλόυ οδηγόυ αγώνων αυτοκινήτου και αργότερα ιδρυτή της Scuderia Ferrari και της  Ferrari, να συμμετέχει σε βιντεο στη παρουσίαση του μοντέλου Ferrari F40.

Το ιαπωνικό περιοδικό  Car Graphic το 1987 δημιουργησε ένα βίντεο για το ιταλικό υπεραυτοκίνητο που μόλις είχε βγει στην αγορά την εμβληματική Ferrari F40. Ένα χρόνο μετα, στις 14 Αυγούστου του 1988 ο Enzo Ferrari φεύγει απο τη ζωή σε ηλικία 90 ετών, το παρακάτω βίντεο ήταν η τελευταία φορά που έχει αποτυπωθεί η παρουσία του σε ανάλογο μέσο.

Ο Enzo Ferrari γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 1898 στη Μόντενα της Ιταλίας και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών στις 14 Αυγούστου του 1988. Η συμβολή του Enzo Ferrari στην αυτοκίνηση ήταν ανεκτίμητη, κορυφαίος οδηγός αγώνων αυτοκινήτου, το 1929 υπήρξε ιδρυτής της Scuderia Ferrari με αντικείμενό του την προετοιμασία και ευθύνη των αγωνιστικών αυτοκινήτων της Αlfa Romeo και αργότερα ιδρυτής της Ferrari.

Δείτε το βίντεο: 


Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου