Drive & Listen: Bολτά με το αυτοκίνητο σε διαφορετικές πόλεις μέσα από τον υπολογιστή σου!


Απολαύστε μια εικονική βόλτα με το αυτοκίνητο σε 38 διαφορετικές πόλεις παγκοσμίως μέσω της νέας online εφαρμογής «Drive & Listen». Η εφαρμογή δίνει την αίσθηση πως οδηγείτε στους δρόμους της πόλης που έχετε επιλέξει, ενώ την ίδια στιγμή μπορείτε να ακούτε ζωντανά τους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Το Drive & Listen είναι εφαρμογή που επιτρέπει στον χρήστη να κάνει μια εικονική βόλτα με το αυτοκίνητο σε κάποια από τις 38 διαθέσιμες πόλεις απο την οθόνη του υπολογιστή σου. Μπορεί να περάσει μπροστά από αξιοθέατα, να ακούσει τους ήχους τους δρόμους που πολλές φορές κάποιοι απολαμβάνουμε ιδιαίτερα, αλλά και τους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Δεν έχεις κάνει βόλτα σε πόλη σαν local αν δεν έχεις ακούσει τι παίζει στο ραδιόφωνό της.

Η εφαρμογή δίνει την αίσθηση πως οδηγείτε στους δρόμους της πόλης που έχετε επιλέξει, ενώ την ίδια στιγμή μπορείτε να ακούτε και τον τοπικό ραδιοφωνικο σταθμο που θέλετε. Η εφαρμογή σας επίσης μας δίνει τη δυνατότητα να ακούμε τους ήχους από την κίνηση στο δρόμο όπως και να ρυθμίσουμε την ταχύτητα στο αυτοκίνητο.

Για να απολαύσετε και εσείς μια εικονική βόλτα με το αυτοκίνητο σε κάποια από τις 38 διαθέσιμες πόλεις ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ !!!


Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου