Τα δίνει όλα 73χρονη dj σε κλαμπ της Πολωνίας



Και οι συνταξιούχοι έχουν ψυχή, πόσο μάλλον δικαίωμα στα… dexx! Εκεί τα δίνει όλα η DJ Wika Szmyt, η 73χρονη συνταξιούχος από την Βαρσοβία η οποία μιξάρει μεγάλες επιτυχίες της ντίσκο...της ρούμπα και της σάμπα για το κοινό της, που είναι συνομήλικοί της οι οποίοι συχνάζουν σε κλαμπ της πολωνικής πρωτεύουσας που διοργανώνει βραδιές για ασπρομάλληδες party animals!

Η Wika δηλώνει ότι λατρεύει τη δουλειά αυτή γιατί νιώθει πως δίνει στους συνομήλικούς της νέα πνοή ζωής. Γι' αυτό είναι και ιδιαίτερα συμμετοχική στα πάρτι, αφού κατεβαίνει από την κονσόλα και χορεύει μαζί με τους υπόλοιπους τις μεγάλες επιτυχίες που απολάμβανε στα νιάτα της. Εξάλλου, όπως δηλώνει χωρίς καμία περιστροφή, νιώθει σαν 25άρα!

Η Πολωνή είναι ένας άνθρωπος που χαρακτηρίζεται από μεγάλη άνεση τόσο στις κινήσεις της όσο και στη συμπεριφορά της. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην έχει επιστρατεύσει αυτή την άνεση και στο τεχνικό σκέλος της δουλειάς του DJ.

Οπως αποκαλύπτει συνηθίζει να μιξάρει τη μουσική με τηλεκοντρόλ. Τέλος, ενδεικτικό του ότι η Wika είναι πολύ διασκεδαστική για να εγκλωβιστεί σε ηλικιακά κριτήρια είναι το γεγονός ότι ο νεαρόκοσμος της Βαρσοβίας την προτιμάει συχνά-πυκνά για την μουσική επένδυση και των δικών του πάρτι. Groovy!

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου