Οι είκοσι ισχυροί του κόσμου συζητούν στο Μεξικό για την Ελλάδα

Οι είκοσι ισχυροί του κόσμου συζητούν για την Ελλάδα


Την έντονη ανησυχία τους για τις εξελίξεις γύρω από την πορεία των διαπραγματεύσεων για το ελληνικό “κούρεμα” και τις επίπτωσης που θα έχει η οποία εξέλιξη στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια οικονομία, αλλά και τραπεζικό σύστημα δεν κρύβουν οι κυβερνήσεις των είκοσι ισχυρών του κόσμου.

Οι υφυπουργοί Οικονομικών και υποδιοικητές των κεντρικών τραπεζών των G20 συνέρχονται αύριο και για δυο ημέρες στην πόλη του Μεξικού, με σκοπό να συζητήσουν όλες αυτές τις εξελίξεις και να διαμορφώσουν το πλαίσιο δράσης για την επόμενη ημέρα, σε ότι αφορά την αντιμετώπιση τηςκρίσης χρέους στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Η αυριανή συνάντηση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς στην G20 μετέχουν χώρες όπως η Βραζιλία και η Ινδία που έχουν εγείρει ισχυρές ενστάσεις για την διεύρυνση της ενίσχυσης των προβληματικών χωρών μέσω του ΔΝΤ.

Η συνάντηση είναι, επίσης, προπαρασκευαστική της αντίστοιχης που θα έχουν οι υπουργοί και διοικητές των κεντρικών τραπεζών των G20 τις προσεχείς ημέρες.

Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου