Razer: Fuck SOPA



Στο πρόσφατο παρελθόν είδαμε να εκφράζεται έντονα η διαφωνία των εταιριών που δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο για το προτεινόμενο νομοσχέδιο Stop Online Piracy Act.

Ως αποτέλεσμα του νομοσχεδίου αυτού, τη Τετάρτη 18/1/12, οι σελίδες αρκετών εταιριών θα τεθούν εκτός λειτουργίας και στη κεντρική τους σελίδα θα υπάρχει σχετικό μήνυμα, το δε downtime υπολογίζεται να κρατήσει από τις 8 το πρωί, μέχρι τις 8 το απόγευμα τοπική ώρα.

Αξιοσημείωτη είναι η όχι και τόσο σεμνή ανακοίνωση της γνωστής εταιρίας gaming Razer, η οποία και παρουσίασε μια άκρως καυστική εικόνα  εναντίον του SOPA η οποία στις 18 Ιανουαρίου θα κοσμεί το επίσημο site της εταιρίας καθόλη την διάρκεια που θα είναι αυτό εκτός λειτουργίας και την οποία μπορείτε να δείτε πιο πάνω !

Η Razer, σημειώνει στην ανακοίνωση της, ότι δεν παραβλέπει την πειρατεία αλλά εναντιώνεται σε οτιδήποτε βλάπτει είτε την κοινότητα των gamers, είτε τους developers θεωρώντας ότι το SOPA είναι ο τελείως λάθος τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος .


ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου