8 δημιουργικές πηγές για να φέρετε το Facebook Timeline στα μέτρα σαςΜε την έλευση του Facebook Timeline ήρθε και το χάος… ψέμματα να πούμε; Αφού αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να ρωτήσουν: «μήπως ξέρεις πως βγάζω αυτό το timeline;». Αυτή ήταν η κανονική ερώτηση… καλύτερα να μη σας γράψουμε το ύφος που ρωτούσαν οι περισσότεροι! . Στο θέμα μας όμως!

Τώρα λοιπόν, αν και πρόκειται για μια πολύ φρέσκια υπηρεσία, ήδη αρκετοί έσπευσαν να προσφέρουν δημιουργικές ιδέες για να κάνουν το timeline σας ελκυστικό… Παρακάτω θα βρείτε τρόπους για να φτιάξετε τις δικές σας εικόνες για το timeline αλλά φυσικά θα βρείτε και έτοιμες, αρκετά δημιουργικές, μοντέρνες και με σοφά λόγια σε κάποιες περιπτώσεις, εικόνες. Enjoy!
 

Share on Google Plus

About Mario Agapios

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!