Tα Windows XP Aκόμη Το Πιο Δημοφιλές Λειτουργικό Σε χρήση

 Τα Windows XP της Microsoft είναι ακόμη το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα, με διαφορά, αφού κέρδισε μάλιστα μερίδιο αγοράς τον Ιανουάριο σύμφωνα με νέες στατιστικές.

Παρά τις προσπάθειες να μεταφέρουν τους χρήστες στο Windows 7 το XP που είναι λειτουργικό δέκα ετών είχε ακόμη 47,19% από όλους τους χρήστες PC και Mac τον Ιανουάριο, ανεβασμένο από το 46,5% που είχε τον Δεκέμβριο.

Τα Windows 7 , που πούλησαν πάνω από 400 εκατομύρια άδειες χρήσεις από τον περασμένο καλοκαίρι ,έχει 36,4% της αγοράς σύμφωνα με τα στοιχεία της NetApplications.

Mε το επόμενης γενιάς λειτουργικό Windows 8 που αναμένεται εφέτος, μάλλον το Windows 7 δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει το ΧP πριν βγει το νέο λειτουργικό.

Η Microsoft ακόμη προσπαθεί να πείσει τις επιχειρήσεις και τους οικιακούς χρήστες να αναβαθμιστούν σε Windos 7 πριν φτάσουν τα Windows 8, καθώς εγκαταλείπει την υποστήριξη των ΧP σε δύο χρόνια.

Πάνω από 8% των υπολογιστών είναι ακόμη στα Windows Vista, και παρά το κακό όνομα των Vista, ακόμη έχουν μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς από το Apple Mac OS X.

To λογισμικό των Macintosh έχει 6,39% όλω των χρηστών, που είναι αυξημένο κατά μία μονάδα σε σχέση με ένα χρόνο πριν.

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου