Οι 7 πιο παράλογες απαιτήσεις των Rock Stars!


Έχουμε όλοι ακούσει ουκ ολίγες φορές για τις παραξενιές και τις περίεργες απαιτήσεις των αγαπημένων μας rock stars! Άλλες φυσιολογικές και άλλες παράλογες.

Ποιες είναι όμως στα αλήθεια αυτές; Παρακάτω γράψαμε και σας παρουσιάζουμε μια λίστα με τις 7 κορυφαίες!!! Φυσικά όλοι τους έχουν λίγο πολύ παραξενιές και παράλογες απαιτήσεις αλλά η λίστα μας περιέχει τις γνωστότερες και σημαντικότερες...
 
Απολαύστε λοιπόν!

 
Στη θέση #7, το θρυλικό συγκρότημα των Rolling Stones. H μπάντα απαιτούσε σε κάθε μέρος στο οποίο πήγαινε για εμφανίσεις να υπάρχει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος στον οποίο θα υπήρχε το προσωπικό τους τραπέζι για μπιλιάρδο!

 
Στη θέση #6, ο γνωστός σε όλους μας Eric Clapton. O κιθαρίστας και τραγουδιστής έχει ως βασική απαίτηση έναν χώρο στον οποίο να μπορεί ο ίδιος να παίζει επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι! Ναι καλά καταλάβατε…Εκείνο το ξύλινο που παίζαμε όταν ήμασταν μικροί!!!

  
Στη θέση #5, οι Motley Crue. Οι απαιτήσεις τους διάφορες κατά καιρούς, αλλά οι πιο γνωστές ήταν οι εξής: Έπρεπε στο καμαρίνι τους να υπάρχει ένα βαζάκι με κρεμώδες φυστικοβούτυρο, ένα βαζάκι με ένα είδος ακριβής μουστάρδας, αλλά το αποκορύφωμα ήταν ότι ζητούσαν το πρόγραμμα συναντήσεων των Ανώνυμων Αλκοολικών της εκάστοτε πόλης που παίζανε!

 
Προχωρώντας στη θέση #4, συναντάμε τον Marilyn Manson. Εδώ πέρα έχουμε αρχίσει λίγο να ξεφεύγουμε…Ο Manson ζητάει δύο συγκεκριμένα πράγματα πάντα. Ένα μπολ με ζαχαρωτά αρκουδάκια Haribo (αποκλειστικά όμως Haribo!) καθώς και μια πόρνη η οποία να είναι καραφλή και χωρίς δόντια. (ασχολίαστο…). Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ο προφανής, δηλαδή η ικανοποίηση των σεξουαλικών του αναγκών και ο δεύτερος είναι ότι θέλει στο πρόσωπο της να δοκιμάζει διάφορα make up!

 
Στην θέση #3 το συγκρότημα των Van Halen. Η απαίτηση τους μάλλον προκαλεί γέλια. Απαιτούν να υπάρχει ένα βαθύ πιάτο γεμάτο M&M’s. Ναι ναι, όπως το ακούσατε. Αλλά…Υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ! Στο πιάτο αυτό δεν πρέπει να υπάρχουν Μ&Μ χρώματος καφέ. Ο λόγος που δηλώνει η μπάντα για αυτή τους την παραξενιά είναι πως για αυτούς είναι ένα τεστ και θέλουν να δουν αν οι διοργανωτές της συναυλίας είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε περίεργη η δύσκολη συνθήκη!

 
Στη θέση #2, ο Sir Paul McCartney. Το θρυλικό «σκαθάρι» δεν θα ήταν λογικό να μην είχε κάποια παραξενιά ή κάποια απαίτηση…Κι αυτή δεν είναι άλλη από την εξής: Ζητάει στον καμαρίνι του φυτά συγκεκριμένου αριθμού φύλλων (19 φύλλα τα μεγάλα και 4 τα μικρά) και διαστάσεων (από 1.20 εώς 1.80m), φαγητό αποκλειστικά χορτοφαγικό και από catering το οποίο δεν σερβίριζε ποτέ κρεατικά, καθώς και καμία επαφή με προϊόντα  που έχουν γίνει από ζώα. Συμπεριλαμβανομένου του χαλιού και των επίπλων!

 
Στην κορυφή της λίστας μας δικαιωματικά και στη θέση #1, ο μεγάλος rock star Ιggy Pop! Φημολογείται ότι η συγκεκριμένη απαίτηση υπάρχει σε αρκετά live του αλλά σε 2 συγκεκριμένα που έχουν καταγραφεί, ζήτησε να έρθουν στα καμαρίνια του 7 νάνοι!!! Κανένας ποτέ δεν έμαθε γιατί…
 
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου