Φριχτό έγκλημα στις ΗΠΑ. Βaby sitter σκότωσε και φύλαξε στο ψυγείο το κεφάλι 9χρονης


Ένα φρικιαστικό έγκλημα, με θύμα ένα 9χρονο κοριτσάκι, συγκλονίζει την Αμερικανική κοινή γνώμη.

Ο 39χρονος Michael Plumadore, που εργαζόταν ως baby sitter, ομολόγησε στις διωκτικές αρχές των ΗΠΑ ότι δολοφόνησε την 9χρονη αγνοούμενη Aliahna Lemmon, από το Φορτ Γουέιν της Ιντιάνα.

Συγκεκριμένα, ο δράστης περιέγραψε με λεπτομέρειες το φονικό και πως διαμέλισε το πτώμα της άτυχης 9χρονης και το έβαλε στο ψυγείο.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί άκουσαν έκπληκτοι από τον 39χρονο ότι φύλαξε το κομμένο κεφάλι της μικρής μέσα στην κατάψυξη του σπιτιού του!

Όπως προέκυψε από την ασυνομική έρευνα ο δολοφόνος ένα μήνα πριν την ειδεχθή πράξη του είχε "ανεβάσει" στο προφίλ του στο facebook τη φωτογραφία της 9χρονης με τις αδελφές της, με τη λεζάντα "οι μικρές μου πριγκίπισσες"!

Μετά την ομολογία του δράστη οι αστυνομικοί βρήκαν το διαμελισμένο κορμάκι της 9χρονης στο ψυγείο του δράστη.

Τον δολοφόνο baby sitter είχε συστήσει στη μητέρα του θύματος - η οποία ήταν άρρωστη και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ - ο παππούς της μικρής.

Ο τελευταίος είχε γνωρίσει τον Michael Plumadore στη φυλακή, όπου ο δολοφόνος κρατούνταν για κακοποίηση ανηλίκων!
 
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου