Οι Panx Romana LIVE στο AN CLUB


 
 
Στο An Club θα γιορτάσουν τα 30 χρόνια παρουσίας τους στην Ελληνική σκηνή οι Panx Romana με ένα live που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του νέου έτους και συγκεκριμένα στις 7 Ιανουαρίου. Τα παλαιά αγαπημένα τραγούδια τους, θα συνοδεύσουν και καινούργια από την νέα τους δουλειά.

Οι Panx συνεχίζουν να κάνουν τραγούδια τα όνειρά τους, τις ανησυχίες που δημιουργεί σε όλους μας το αρνητικό περιβάλλον που βιώνουμε, καθώς και εναλλακτικές προτάσεις αντιμετώπισής του. Με αυτό τον τρόπο αποδεικνύουν ότι το Rock'n'Roll είναι μια ξεχωριστή κοινωνική πράξη και live δράση.


Ήταν το 1982 που ξεκίνησαν να παίζουν, το 1984 συμμετείχαν στην θρυλική πλέον συλλογή "Διατάραξη κοινής ησυχίας" και το 1987 που έβγαλαν τον πρώτο τους προσωπικό δίσκο, ενώ έως το 2000 ακολούθησαν ακόμα πέντε. Έχει περάσει ένας χρόνος, ήταν 6 Νοεμβρίου του 2010, όταν έκαναν το τελευταίο τους live στο An. Το live αυτό θα μείνει διότι είναι από τις λίγες φορές στην Ελλάδα που βλέπουμε μία μπάντα με 30 χρόνια διαδρομή και με μέλη άνω των 50 ετών, να μπορεί και να κάνει τέτοιο θόρυβο στην πόλη.


Πέρυσι είχαν τιγκάρει το An και αναμένεται ότι το ίδιο θα συμβεί και φέτος. Πάρτε τα μέτρα σας.

Είσοδος 10 ευρώ Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30
 
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου