Τραγικός πατέρας ενημερώθηκε για το θάνατο του γιου του μέσω Facebook!

Οργισμένος ο τραγικός πατέρας τα βάζει με τις βρετανικές και ινδικές αρχές καθώς ουδείς μπήκε στον κόπο να τον ενημερώσει για το θάνατο του γιου του, ο οποίος έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης.

Ο πατέρας που ζει στην Ινδία πληροφορήθηκε για τον θάνατο του παιδιού του μέσα από το Facebook καθώς ο γιος του βρισκόταν στην Αγγλία για τις ημέρες των εορτών.

Οι αρχές αν και είχαν στην κατοχή τους το τηλέφωνο του νεαρού δεν ειδοποίησαν την οικογένειά του! Σύμφωνα με τις πληροφορίες ένας άγνωστος πλησίασε τον νεαρό, τον ρώτησε για την ώρα και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ, στην περιοχή Salford στο Μάντσεστερ. Το ταξίδι στη Βρετανία ήταν όνειρο του νεαρού θύματος, ενώ το πανεπιστήμιο του Lancaster προσφέρθηκε να καλύψει τα έξοδα για το ταξίδι επιστροφής του άτυχου νεαρού.

Στο Facebook ήδη έχουν δημιουργηθεί σελίδες στη μνήμη του θύματος, που ζητούν δικαιοσύνη και τονίζουν ότι ο Anuj Bidve σκοτώθηκε για μια απλή ερώτηση: ''Τι ώρα είναι''...

Οι αρχές πάντως μιλάνε για ρατσιστικό έγκλημα και έχουν ήδη προχωρήσει σε συλλήψεις...

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου