Ποιοί προωθούν την πολυπολιτισμικότητα στην Ευρώπη;


Στο βίντεο βλέπουμε την Anetta Kahane, ιδρύτρια του Ιδρύματος Amadeu Antonio, να λέει οτι πρέπει να αλλάξει η μεταναστευτική πολιτική στην Ευρώπη ούτως ώστε η Ευρώπη να γίνει πολυπολιτισμική. Το ίδρυμα το οποίο η Εβραία Kahane έχει ιδρύσει έχει ώς στόχο την καταπολέμηση του ρατσισμού, του εθνικισμού και του αντισημιτισμού στην Γερμανία αλλά και στην Ευρώπη.

Και αν σας φαίνονται όλα αυτά απίστευτα και παράλογα, θυμηθείτε το παλιό μότο της ΜΟΣΑΝΤι: «ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΜΕ» ("By Way Of Deception, Thou Shalt Do War", Hebrew: בתחבולות תעשה לך מלחמה).

Μας εξαπατούν λέγοντάς μας να γίνουμε πολυφυλετικοί και πολυπολιτισμικοί, ενώ οι ίδιοι στην πατρίδα τους και στις οικογένειές τους προωθούν την φυλετική, θρησκευτική και πολιτιστική καθαρότητα!


 
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου