Δε θα πιστεύετε που κρύβει τα κλοπιμαία της!

Μια απίστευτη εικόνα είδε ένας ιδιοκτήτης στην κάμερα ασφαλείας του καταστήματός του, όταν ένα ζευγάρι και το παιδάκι τους έκλεβαν το εμπόρευμά του.

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τους κλέφτες την ώρα που «ψώνιζαν» και μερικά από τα αντικείμενα τα έβαζαν στο καλάθι και άλλα τα έκρυβαν κάτω από τα ρούχα τους.

Το απίστευτο στην ιστορία είναι ότι η γυναίκα, που φορούσε μια μακριά φούστα, πήρε σε μια στιγμή μια κάσα με αναψυκτικά και την έβαλε με άνεση κάτω από τη φούστα της! Στη συνέχεια περπάτησε χωρίς καμιά δυσκολία και συνέχισε τα ψώνια της.

Η μόνη εξήγηση είναι ότι κάτω από τη μακριά φούστα της είχε κάποιο αυτοσχέδιο εξάρτημα, που της επέτρεπε να κρύβει εκεί τα κλοπιμαία της.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου