Χίτλερ και κούφια γη

Η θεωρία της κούφιας γης μέχρι πριν από 15-20 χρόνια εθεωρείτο καθαρά αποκύημα επιστημονικής φαντασίας.

Ελάχιστοι δηλ. ήταν εκείνοι στην πανεπιστημιακή κοινότητα ανά τον κόσμο, οι οποίοι τολμούσαν να εκφράσουν δημόσια όχι βέβαια την πεποίθησή τους στην ορθότητα αυτής της θεωρίας (κάτι τέτοιο ήταν αδιανόητο!), αλλά την ανάγκη έστω να διερευνηθεί περαιτέρω το θέμα...

Μπροστά στη χλεύη των συναδέλφων τους επιστήμονες που ήταν σίγουροι ότι «κάτι» συνέβαινε ανέκαθεν στα «εντόσθια» του πλανήτη μας δίσταζαν να προβούν σε δημόσιες δηλώσεις και τοποθετήσεις σχετικά με ένα ζήτημα που είναι πράγματι μείζον για τη γεωπολιτική εξέλιξη του κόσμου, αλλά και για τις απόκρυφες επιστήμες!

Κι όλα αυτά παρ’ όλες τις ενδείξεις, οι οποίες «φώναζαν» περί του αντιθέτου. Πλήθος μυθολογικών παραδόσεων, αλλά και θρησκευτικών δρώμενων έκαναν σαφέστατα λόγο περί της ύπαρξης μιας «άλλης» πραγματικότητας στο εσωτερικό της Γης. Ίσως μάλιστα ακόμα και περί ενός... παράλληλου προς τον δικό μας κόσμου, με τον δικό του ιδιαίτερο πολιτισμό και τη δική του αυτοδύναμη από το εξωτερικό του πλανήτη (όπου βρισκόμαστε εμείς) εξέλιξη!...

Η κάθοδος στον Άδη του Ορφέα, του Ηρακλή και του Οδυσσέα, ο μύθος του λαβύρινθου και του Μινώταυρου, αλλά και η ίδια η κάθοδος του Ιησού Χριστού στον «κάτω κόσμο» μετά τη στάυρωσή Του έκαναν σαφή υπαινιγμό για την ύπαρξη αυτής της υπόγειας πραγματικότητας. Επίσης, το αρχετυπικό αποτύπωμα στη συλλογική μνήμη του ανθρώπου για μια ζωή άλλοτε μέσα στα έγκατα της Γης (στα σπήλαια και όχι μόνο) δημιουργούσε ακριβώς την ίδια αίσθηση.

Τέλος, διόλου τυχαίο δεν είναι ότι ο μεγάλος Γάλλος συγγραφέας-μύστης Ιούλιος Βερν, στο κλασικό έργο του «Ταξίδι στο κέντρο της Γης», κάνει πλήρη περιγραφή αυτού του κόσμου που συνεχίζει να υπάρχει, κινούμενος στους δικούς του ρυθμούς ανάπτυξης, κάτω απ’ τον δικό μας πολιτισμό, εδώ και χιλιετίες. Και είναι γνωστό ότι ο Βερν δικαιώθηκε σε ΟΛΑ όσα ανέφερε στα έργα του, όσο «τρελά» και αν φάνταζαν αυτά στην εποχή του!...

Είναι βέβαιο ότι ο Αδόλφος Χίτλερ, ο ηγέτης του Γ΄ Ράιχ, ως μέτοχος πολλών απόκρυφων μυστικών, γνώριζε άριστα την ύπαρξη αυτού που ονομάζουμε σήμερα «κούφια γη» (ή «κοίλη γη»), κάτι που άλλωστε αποτέλεσε και κεντρικό ζήτημα αναζήτησης της περιβόητης Εταιρείας της Θούλης, στην οποία και ο ίδιος είχε κυρίαρχο ρόλο. Ο Χίτλερ είχε βασικά ως οδηγούς του τις παρακάτω διαπιστώσεις προγενέστερων διανοούμενων.

Πρώτα απ’ όλα του ιδίου του μεγάλου Έλληνα φιλοσόφου της αρχαιότητας, του Πλάτωνα, ο οποίος ανέφερε τα εξής χαρακτηριστικά: «Η αληθινή κατοικία του Απόλλωνα βρίσκεται ανάμεσα στους Υπερβόρειους, σε μία χώρα αιώνιας ζωής. Η Λητώ, η μητέρα του Απόλλωνα, γεννήθηκε σε ένα νησί στον αρκτικό ωκεανό, πολύ πιο πέρα από τον βόρειο άνεμο. O θεός που κάθεται στο κέντρο, στον ομφαλό της γης, είναι ο Κύριος των μύθων και ο Δημιουργός των θρησκειών της ανθρωπότητας»...

Φυσικά αυτή η περιγραφή ταιριάζει απόλυτα με τη γενικότερη αντίληψη των προγόνων μας περί του «σκοτεινού»-υποχθόνιου βασιλείου του Πλούτωνα, όπου κυριαρχεί το ημίφως, όπου βέβαια η πηγή ενέργειας δεν είναι παρά ο «εσωτερικός Ήλιος», δηλ. ο πυρήνας που δεσπόζει στο κέντρο της Γης.

Ένας άλλος ερευνητής που μελετήθηκε πολύ από τον Χίτλερ και τους... Παλαιοναζί (!) ήταν ο πασίγνωστος αστρονόμος Έντμουντ Χάλεϊ (απ’ όπου και η ονομασία του γνωστού κομήτη), ο οποίος το 1692 είπε τα εξής: «Κάτω από τον φλοιό της Γης, που έχει πάχος 800 χιλιόμετρα, υπάρχει ένα κενό. Ένα τεράστιο κούφωμα. Μέσα σ’ αυτό το κενό υπάρχουν τρεις ομόκεντροι πλανήτες, με τον ίδιο άξονα. Έχουν περίπου το μέγεθος του Άρη, της Αφροδίτης και του Ερμή»...

Αλλά και ο Τζον Κλιβς Σιμς, πρώην λοχαγός του πεζικού των ΗΠΑ, είχε αναφέρει τον Μάιο του 1818 τα εξής συγκλονιστικά, που βέβαια έφτασαν στα αυτιά του Γερμανού εθνικοσοσιαλιστή ηγήτορα: «Δηλώνω ότι η Γη είναι κούφια! Το εσωτερικό της κατοικείται και αποτελείται από έναν αριθμό συμπαγών ομόκεντρων σφαιρών, η μία μέσα στην άλλη, και είναι ανοιχτή στις περιοχές των πόλων στη 12η ή τη 16η μοίρα.

Αναζητώ 100 γενναίους συντρόφους, εφοδιασμένους και εξοπλισμένους πολύ καλά, για να ξεκινήσουμε το φθινόπωρο από τη Σιβηρία με τάρανδους και έλκηθρα, με κατεύθυνση τους πάγους της Βόρειας Παγωμένης Θάλασσας. Δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα βρούμε μία θερμή και πλούσια χώρα, γεμάτη από ωφέλιμα φυτά και ζώα. Αν δεν συναντήσουμε ανθρώπους, όταν φτάσουμε σε 82 μοίρες βόρειο πλάτος, θα επιστρέψουμε την επόμενη άνοιξη»...

Ο δε Γουΐλς Τζορτζ Έμερσον δήλωσε το 1908 τα παρακάτω επίσης πολύ εντυπωσιακά: «Ο κόσμος μας δημιουργήθηκε αρχικά μόνο για το εσωτερικό του... Η απόσταση μεταξύ των δύο εσωτερικών επιφανειών είναι 1.000 χιλιόμετρα μικρότερη από τη διάμετρο της Γης. Στο κέντρο βρίσκεται μία τεράστια μπάλα θαμπής κόκκινης φωτιάς, περικυκλωμένη από ένα λευκό απαλό φωτεινό σύννεφο. Εκεί βρίσκεται ο θρόνος του Βασιλιά του Κόσμου»!!!

Πρόκειται βέβαια για την πανάρχαια μυστικιστική παράδοση του κυβερνήτη αυτού του κόσμου, τον οποίο οι βουδιστές αποκαλούσαν Μανού. Αλλά ο Μανού δεν είναι παρά η παραφθορά του ελληνικού ονόματος του βασιλιά της Κρήτης, Μίνωα, ο οποίος πέρασε και στην Αίγυπτο ως Μεν ή Μην, αλλά και ως Άμμων Ρα!... Επίσης, οι ινδουϊστές θεωρούσαν ως παγκόσμιο επόπτη-μονάρχη του κόσμου τούτου τον υπόγειο αυτοκράτορα Τσάκρα Βάρτι, ο οποίος έθετε σε περιστροφή τον παγκόσμιο τροχό, δηλ. την εξελικτική διαδικασία του σύμπαντος.

Έτσι γεννήθηκε ο συμβολισμός του περιστρεφόμενου Ήλιου, δηλ. η αρχαία ινδική σβάστικα (ο αγκυλωτός σταυρός), που φυσικά σημαίνει το ευρισκόμενο εν κινήσει άστρο της ημέρας. Δεν είναι διόλου τυχαίο ότι ο Αδόλφος Χίτλερ έλαβε αυτό ακριβώς το σύμβολο ως δικό του σήμα-κατατεθέν της Νέας Εποχής και της Νέας Τάξης, που υποτίθεται ότι έπρεπε να ξεκινήσουν μετά τον θρίαμβό του στον Μεγάλο Πόλεμο...

Γνωστές λοιπόν είναι οι εξερευνητικές αποστολές των Γερμανών Ναζί επί Β΄ παγκοσμίου πολέμου σε διάφορα μέρη του κόσμου, αλλά ιδίως στην Ευρώπη και την Ελλάδα, προκειμένου προφανώς να αποκτήσουν πρόσβαση στο εσωτερικό του πλανήτη. Μάλιστα ένας παγκοσμίου φήμης συγγραφέας, ο Ιταλός καθηγητής Ουμπέρτο Έκο, στο δημοφιλές μυθιστόρημά του (αποκρυφιστικής φύσης) «Το εκκρεμές του Φουκώ», υπονοεί σαφέστατα ότι ο πόλεμος που τόσο πλήγωσε τον πλανήτη οφείλεται στη μανία του Χίτλερ με την υπόθεση της κούφιας γης, αλλά και με ένα σημάδι που έκρινε τη μοίρα του κόσμου και το οποίο... βρισκόταν κάπου στο σώμα ενός Εβραίου!!!

Γι’ αυτό και το περίφημο Ολοκαύτωμα, αλλά και η ενδελεχής έρευνα στα σώματα των Εβραίων, οι «φούρνοι» και όλα όσα συνθέτουν αυτό το πολύπλοκο ζήτημα των καιρών μας... Και βέβαια ο Χίτλερ επιθυμούσε να έρθει σε επαφή με τη φυλή που κατοικεί στο εσωτερικό του πλανήτη, επειδή υποτίθεται ότι είναι η Άρεια ανώτερη φυλή, που θα αλλάξει τη μοίρα του κόσμου μας! Στην Ελλάδα έγιναν έρευνες στο φαράγγι του Βίκου, στη Γαύδο, στο Δίστομο και αλλού.

Ο Χίτλερ πίστευε επίσης πως η γη είναι κούφια και πως η καμπυλότητά της θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την εκπομπή υπέρυθρων ακτινών, που θα μπορούσαν να καταγράψουν κινήσεις σε τεράστιες αποστάσεις και για την διενέργεια πολεμικών επιχειρήσεων πίσω από τις γραμμές του εχθρού μέσω υπόγειων διαδρομών.

ΠΗΓΗ 
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου