Έπιασε ψάρι που δάγκωνε άνδρες στα γεννητικά όργανα


Ένας Βρετανός βιολόγος, ο 53χρονος Τζέρεμι Γουέιντ ...έμεινε πολλές εβδομάδες στην Παπούα- Νέα Γουινέα για να εντοπίσει και να πιάσει ένα μυστηριώδες ψάρι το οποίο είχε ευνουχίσει πολλούς νέους αλιείς στη χώρα.

Με ένα μικρό ξύλινο σκάφος άρχισε να περιφέρεται στις παραλίες και στους ποταμούς και τελικά κατάφερε να πιάσει τον ψάρι που οι ντόπιοι ονομάζουν Pacu (ψάρι που κόβει μπάλες).

 
 
 
Για να είναι σίγουρος άνοιξε το στόμα του και είδε τα τεράστια δόντια με τα οποία έκοβε τα γεννητικά όργανα των ψαράδων με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως μερικοί εξ αυτών πέθαναν λόγω αιμορραγίας.

Ο Τζέρεμι Γουέιντ είναι διάσημος βιολόγος και η παραπάνω εντυπωσιακή ιστορία θα προβληθεί σε λίγες ημέρες από το κανάλι ITV της Βρετανίας.


Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου