Η επίθεση του αετού


Την απεγνωσμένη προσπάθεια ενός μικρού ελαφιού να ξεφύγει από
τα νύχια αετού κατέγραψε ένας 30χρονος φωτογράφος στη Σλοβακία.

Την άγρια ομορφιά της φύσης κατάφερε να αιχμαλωτίσει ο φωτογράφος Milan Krasula στη Σλοβακία, κατά τη διάρκεια του ετήσιου κυνηγιού με τη συμμετοχή αετών στη Σλοβακία.

Ο 30χρονος φωτογράφος περίμενε επί 4 ημέρες για να μπορέσει να φωτογραφίσει την επίθεση του αετού.

Στη φωτογραφία βλέπουμε το ελάφι να πασχίζει να γλυτώσει, κάτι που σύμφωνα με την Daily Mail, έγινε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, καθώς κατάφερε να φτάσει σε έναν φράκτη, αναγκάζοντας τον αετό να το αφήσει.

"Βρήκα ένα σημείο, που θεώρησα καλό για μια φωτογραφία και περίμενα. Όταν άφησαν ελεύθερο τον αετό, το ελαφάκι ήταν σε κοντινό σημείο και άρχισα να παρακολουθώ τη σκηνή" δήλωσε ο φωτογράφος και πρόσθεσε:

"Ήμουν τυχερός να γίνω μάρτυρας μιας τέτοιας σκηνής και να έχω μαζί μου κάμερα. Συνέβη πολύ γρήγορα. Όταν σταμάτησα για να τσεκάρω τι είχα τραβήξει, το ελαφάκι και ο αετός είχαν εξαφανιστεί".

Ο Krasula δήλωσε ευτυχής που το ελαφάκι γλύτωσε από την επίθεση και επεσήμανε ότι προσπάθησε να πήδηξε τον φράκτη, αλλά ήταν τόσο φοβισμένο που το μόνο που κατάφερε ήταν να χωθεί από κάτω.

ΠΗΓΗ

Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου