Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε το Αμβούργο με το αστρονομικό 9-2!


Τρομερό ποδόσφαιρο από την Μπάγερν Μονάχου η οποία επιεικώς ισοπέδωσε το Αμβούργο με το απίστευτο 9-2! Κανένα σοβαρό σχόλιο δεν μπορεί να γίνει για την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με το Αμβούργο. Στην «Αλιάντς Αρίνα» οι Βαυαροί δεν έκαναν απλά επίδειξη δύναμης, αλλά ανάγκασαν το Αμβούργο στην πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας του, διαλύοντάς το με το απίστευτο για το σύγχρονο ποδόσφαιρο 9-2!

Στο ημίχρονο το σκορ ήταν ήδη στο 5-0. Ο Σακίρι στο 4’ άνοιξε το σκορ για να ακολουθήσουν τα γκολ από τους Σβαϊνστάιγκερ (19’), Πιζάρο (30’, 45’) και Ρόμπεν (33’).

Στην επανάληψη υπήρξε ανάλογο σκηνικό με τους Πιζάρο (53’), Ρόμπεν (54’) και ξανά Πιζάρο (68’) να φτάνουν τα επίπεδα στο 8-0. Η ομάδα του Λιμανιού μείωσε στο 75’ με τον Μπρούμα για να γίνει το 9-1 από τον Ριμπερί στο 76’. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Βέστερμαν στο 86’.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Λαμ (61’ Ραφίνια), Μπόατενγκ, Ντάντε, Λουίζ Γουστάβο, Χάβι Μαρτίνεθ, Σβαϊνστάιγκερ, Ρόμπεν (63΄ Ριμπερί), Κρόος, Σακίρι (64΄Μίλερ), Πιζάρο.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Άντλερ, Ντίκμαϊερ, Μπρούμα, Βέστερμαν, Αόγκο, Ρινκόν (57’ Ραΐκοβιτς), Μπαντέι (81΄ Κάτσαρ), Σον (57’ Αρλσάν), Φαν ντερ Φάαρτ, Σκέλμπρεντ, Ρούντνεφς.






Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου