Άλμα στο κενό ανάμεσα σε δύο ουρανοξύστες


Δείτε το βίντεο με το απίστευτο εγχείρημα δυο φίλων να πετάξουν ανάμεσα από τους ουρανοξύστες του Ρίο. Δύο Νορβηγοί, πηδώντας από ένα αεροπλάνο, εκατοντάδες πόδια ψηλά από τη γη, επιχείρησαν κάτι ιδιαίτερα επικίνδυνο.

Φορώντας μια ειδική στολή, η οποία δίνει το σχήμα αεροτομής στο ανθρώπινο σώμα, πήδηξαν στο κέντρο του Ρίο ντε Τζανέιρο και πέταξαν ανάμεσα από τους ουρανοξύστες.

Στις σκηνές του βίντεο, που γυρίστηκαν από κάμερες που ήταν τοποθετημένες στα κράνη των δύο ριψοκίνδυνων νεαρών, δείχνει πως περνούν ανάμεσα από τα μικρά κενά των κτιρίων.

Το βίντεο στην αρχή μοιάζει με μαγνητοσκόπηση μια συνηθισμένης πτώσης αλλά καθώς οι δύο άνδρες πλησιάζουν την επιφάνεια,γίνεται σαφές ότι επιχειρούν πτώση σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή. Καθώς πλησιάζουν στο έδαφος, φαίνεται αναπόφευκτη μια σύγκρουση, που θα μπορούσε να αποβεί μοιραία.

Ωστόσο εκείνοι περνούν με επιτυχία ανάμεσα από τα κτίρια και προσγειώνονται με ασφάλεια στο έδαφος όπου τους υποδέχονται οι ζητωκραυγές του κόσμου. Οι νεαροί φαίνεται ότι απόλαυσαν το άλμα και ήταν πολύ ενθουσιασμένοι.

Ωστόσο αργότερα δήλωσαν ότι δεν είχαν ειδική άδεια για να πετάξουν μέσα στην κατοικημένη περιοχή, αλλά σεβάστηκαν την εναέρια κυκλοφορία και έκαναν το άλμα στις 5.45 το πρωί εφόσον οι πρώτες πτήσεις φθάνουν στις 6.05.

Δείτε το βίντεο:ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου