Kρυφές εφαρμογές της Google και πως να τις ανακαλύψετε


Μπορεί η δημοφιλής μηχανή αναζήτησης να εμφανίζει χιλιάδες αποτελέσματα όταν ψάχνετε κάτι, ωστόσο υπάρχουν και κάποια μυστικά καλά κρυμμένα που για τους χρήστες που...νιώθουν τυχεροί.

Από αλλαγές στο λογότυπο μέχρι κρυφά παιχνίδια το μόνο που έχετε να κάνετε για να τα δείτε είναι να πατήσετε τις παρακάτω φράσεις στο πεδίο αναζήτησης και στη συνέχεια να πατήσετε στην επιλογή "αισθάνομαι τυχερός".

Κάθε κόλπο παραπέμπει σε μία γνωστή σελίδα, η οποία είτε έχει φτιαχτεί από χρήστες είτε από την ίδια τη Google.

Για να μπορέσετε να δείτε τα μυστικά του Google, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε τις προβλέψεις αποτελεσμάτων από τις ρυθμίσεις της αναζήτησης επιλέγοντας την επιλογή " Να μην εμφανίζονται ποτέ αποτελέσματα instant" που βρίσκεται στις ρυθμίσεις αναζήτησης. Έτσι θα μπορείτε να πατήσετε «Αισθάνομαι τυχερός» πριν φανούν τα πρώτα αποτελέσματα.

Για το κρυμμένο παιχνίδι πληκτρολογήστε «Atari breakout»



Για μια βόλτα στο βυθό πληκτρολογήστε "Underwater Google"


Για να παίξετε κιθάρα πληκτρολογήστε "Google guitar"


Για ένα ταξίδι στο χρόνο πληκτρολογήστε "Google terminal"


Για να γίνουν όλα μια σφαίρα πληκτρολογήστε "Google sphere"


Για να τα βλέπετε όλα ανάποδα πληκτρολογήστε "elgoog"

Για να καταργήσετε τη βαρύτητα πληκτρολογήστε "Google gravity"






ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου