Έφτιαξαν την πιο φονική σφαίρα στον κόσμο

Προκαλεί πολλαπλά εσωτερικά τραύματα, έτσι που... δεν «χρειάζεται» δεύτερη!

Σκηνές που μέχρι τώρα βλέπουμε μόνο τις πολεμικές ταινίες επιστημονικής φαντασίας του Χόλλυγουντ φέρνει η νέα φονική σφαίρα. Σύμφωνα με τους κατασκευαστές της, προκαλεί ολική καταστροφή όλων των ζωτικών οργάνων του ατόμου, έτσι ώστε δεν... «χρειάζεται» καν δεύτερη για να προκαλέσει το θάνατο.

Λέγεται Radically Invasive Projectile που, σε ελεύθερη μετάφραση, σημαίνει «Ριζικά Παρεισφρητικό Βλήμα» και η κατασκευάστρια εταιρεία είναι η G2 Research, με έδρα την Τζόρτζια των ΗΠΑ.

Είναι έτσι κατασκευασμένη, ώστε να προκαλεί εννέα διαφορετικά κανάλια τραύματος. Με άλλα λόγια, εκεί όπου οι στάνταρντ σφαίρες διαπερνούν το στόχο, αυτή είναι σχεδιασμένη να προκαλεί πολλαπλά θανατηφόρα εσωτερικά τραύματα.

Στα παρακάτω βίντεο εξηγείται αναλυτικά και παραστατικότατα η «λειτουργία» του συγκεκριμένου φονικού όπλου.ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου