Η Ντόρτμουντ δεν ανέχεται το φασισμό, απέβαλε από τα γήπεδα οπαδό της επειδή φώναξε Sieg Heil


Τη στιγμή που η ΕΠΟ, δηλαδή η Εθνική Ελλάδας και ο Ολυμπιακός τιμωρούνται από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τη ρατσιστική συμπεριφορά οπαδών τους μέσα στα γήπεδα, η διοίκηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ στη Γερμανία, αποφάσισε, δίχως δεύτερη σκέψη να απαγορεύσει σε οπαδό της την είσοδο στο γήπεδο για τα επόμενα έξι χρόνια, ήτοι έως το 2020, για ναζιστικό χαιρετισμό.

Ο άνδρας, που δεν θα ξαναμπεί στο «Signal Iduna Park» πριν από τις 30 Ιουνίου του 2020, θα πληρώσει τη συμπεριφορά του το περασμένο Σάββατο, στη βαριά εκτός έδρας ήττα (0-3) των Βεστφαλών από το Αμβούργο, καθώς κατά τη διάρκεια της σιγής ενός λεπτού στη μνήμη ενός μασέρ της γηπεδούχου, ο οπαδός φώναξε το ναζιστικό χαιρετισμό «Sieg Heil».

Η υπηρεσία ασφαλείας του γηπέδου τον απομάκρυνε αμέσως από την εξέδρα και σήμερα η Ντόρτμουντ επισημοποίησε την αποβολή του.



Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου