Πιστό αντίγραφο αεροπλάνου από χαρτί!


Μικροί όλοι φτιάχναμε αεροπλανάκια αλλά περιοριζόμασταν στο να διπλώσουμε ένα κομμάτι χαρτί. Ο 22χρονος Luca Iaconi – Stewart, φανατικός λάτρης των αεροπλάνων, προχώρησε μερικά βήματα παραπάνω.

Ο Lucas αφιέρωσε τα τελευταία πέντε χρόνια από τη ζωή του για να κατασκευάσει ένα πιστό αντίγραφο ενός αεροσκάφους Boeing 777 της Air India, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά και μόνο κομμάτια σκληρού χαρτιού.

Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα, σε κλίμακα 1:60, εκτιμάται χρειάστηκε περισσότερες από 10.000 ώρες απόλυτα συγκεντρωμένης δουλειάς, την οποία ο Lukas φρόντισε να καταγράψει σε βίντεο.

Όλα τα στοιχεία του αυθεντικού αεροσκάφους έχουν αντιγραφεί με εξαιρετική ακρίβεια και το χάρτινο δημιούργημα διαθέτει όλα τα εσωτερικά και εξωτερικά χαρακτηριστικά ενός αεροπλάνου, όπως οι θέσεις και οι τουρμπίνες του.


















Δείτε τα βίντεο:







ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου