Πέθανε ο σταρ της κάντρι Τζορτζ Τζόουνς

Πέθανε την Παρασκευή, στα 81 του χρόνια, ο Τζορτζ Τζόουνς, ένας από τους μεγαλύτερους αμερικανούς σταρ της κάντρι μουσικής που ερμήνευσε επιτυχίες όπως το «He Stopped Loving Her Today» και το «Window Up Above».

Ο Τζόουνς άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Vanderbilt University Medical Center στο Νάσβιλ του Τενεσί, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του. Στις 18 Απριλίου είχε αναγκαστεί να ακυρώσει δύο συναυλίες του, όταν εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πυρετό και υψηλή αρτηριακή πίεση.

Οπως και το είδωλό του, ο Χανκ Γουίλιαμς, ο Τζόουνς έδινε μάχη με τον εθισμό του στο αλκοόλ και την κοκαΐνη – ένας εθισμός που τον έκανε να ακυρώσει δεκάδες συναυλίες κατά τη διάρκεια της καριέρας του και του «χάρισε» το παρατσούκλι No-Show Jones.





ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου