Μαγευτική ρόζ θάλασσα από λουλούδια


Αν θέλετε να απολαύσετε ένα μοναδικό θέαμα τότε πρέπει να επισκεφτείτε το πάρκο λουλουδιών Higashimokoto στην Ιαπωνία! Σχεδόν ένα εκατομμύριο ροζ λουλούδια Shibazakura, απλώνονται σε μια έκταση 100.000 τετραγωνικών μέτρων, στην πλαγιά ενός λόφου με θέα την γραφική πόλη Takinoue.

Το εκπληκτικό θέαμα που αντικρίζει ο επισκέπτης είναι ο βασικός λόγος που το πάρκο λουλουδιών Higashimokoto είναι ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς τουριστών από όλο τον κόσμο. Υπάρχουν και άλλοι εντυπωσιακοί τουριστικοί προορισμοί στο νησί Χοκάιντο αλλά το πάρκο λουλουδιών ξεχωρίζει ως το πιο πολύχρωμο.

Κάθε χρόνο, από τις αρχές Μαΐου έως τα μέσα Ιουνίου, ο λόφος είναι καλυμμένος με ένα ροζ χαλί από λουλούδια Moss Phlox, κοινώς γνωστά ως Shibazakura. Υπάρχουν πολλά μονοπάτια που οδηγούν τους επισκέπτες από τη βάση του λόφου στην κορυφή όπου μπορούν να απολαύσουν μια πανοραμική θέα του τοπίου. Το πάρκο ιδρύθηκε το 1956, με μόνο ένα κουτί σπόρους Shibazakura, αλλά ο αυξανόμενος αριθμός φυτών που φυτεύονται κάθε χρόνο από τότε έχει δημιουργήσει μια μαγευτική ροζ θάλασσα από λουλούδια.













Δείτε και το βίντεο:
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου