Κάρτες φτιαγμένες πάνω σε φύλλα δέντρων!


Ο καθένας θέλει μια επαγγελματική κάρτα που να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες, αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Η βραζιλιάνικη εταιρεία Tatil ξέρει να κάνει ακριβώς αυτό για τους πελάτες της, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Δημιουργεί πρωτότυπες κάρτες επάνω σε φύλλα δέντρων και οι… συστάσεις μετά είναι περιττές. 

Η ιδέα ξεκίνησε από τις οικολογικές ανησυχίες των ιδιοκτητών, που ήθελαν να προωθήσουν την πράσινη σχεδίαση στις επαγγελματικές κάρτες και σκέφτηκαν να αφήσουν κατά μέρος το χαρτί και να στραφούν σε πιο οικολογικά υλικά.

Τα φύλλα που πέφτουν από τα δέντρα ήταν η αρχική ιδέα τους, την οποία έκαναν πράξη χρησιμοποιώντας laser κοπής για να δημιουργήσουν τα λογότυπα. Το σπουδαίο είναι ότι με την πρώτη εικόνα ο χρήστης νομίζει ότι κρατά στα χέρια του ένα απλό ξερό φύλλο. Μόλις όμως το στρέψει στο φως του ήλιου εμφανίζονται τα γράμματα. Οι κάρτες δεν αφήνουν καμία δυσμενή επίδραση στο περιβάλλον, ενώ εντυπωσιάζουν και με το παραπάνω τους αποδέκτες τους.Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου