Απίθανα έργα τέχνης σε σκονισμένα αυτοκίνητα!


Για τους περισσότερους καλλιτέχνες κάθε επιφάνεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καμβάς, αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Όπως κάνει και o Rafael Veyisov από το Αζερμπαϊτζάν, δημιουργώντας μοναδικά έργα τέχνης πάνω σε σκονισμένα αυτοκίνητα! Πολύπλοκα αστικά τοπία, με πολλές λεπτομέρειες εμφανίζονται πάνω στη σκόνη στο καπό, στο παρμπρίζ, στις πόρτες των οχημάτων και εντυπωσιάζουν.

Με μοναδικό εργαλείο του τα δάχτυλα και τη σκόνη ο άνθρωπος αυτός δημιουργεί μικρά έργα τέχνης εδώ και 10 χρόνια, καθώς εργάζεται ως βοηθός στάθμευσης σε πάρκιγκ στο Μπακού.

«Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων ένεμαν άφωνοι στην αρχή και πολλοί από αυτούς διατηρούσαν τις δημιουργίες μου για μέρες πάνω στα αυτοκίνητα. Μου αρέσει να φτιάχνω πόλεις και τοπία πάνω στη σκόνη. Αν και βραχύβια έργα, έχουν τη δική τους προσωπικότητα και αξία. Θα συνεχίσω να το κάνω γιατί η φαντασία μου είναι ανεξάντλητη. Άλλωστε οι περισσότεροι το λατρεύουν και τα αυτοκίνητα εδώ έρχονται πάντα βρόμικα. Ποτέ πλυμένα!», λέει ο ίδιος.Δείτε το βίντεο:
ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου