Οι Κινέζοι παράγουν μαγειρικό λάδι από απόβλητα βόθρων και εντόσθια ζώων

Ο ανταγωνισμός είναι αδυσώπητος και η ανάγκη για ελαχιστοποίηση του κόστους παραγωγής τεράστια. Αυτοί είναι οι παράγοντες που οδήγησαν τους Κινέζους παρασκευαστές φαγητού σε εστιατόρια και υπαίθριους χώρους να επινοήσουν έναν μοναδικά απεχθή τρόπο για να παράξουν μαγειρικπό λάδι από χρησιμοποιημένα λάδια εστιατορίων, τα οποία συλλέγουν μέσα από βόθρους, και εντόσθια ζώων.

Τα... υλικά εν συνεχεία βράζονται και υφίστανται περαιτέρω επεξεργασία προκειμένου να παραχθεί το κατ' ευφημισμόν λάδι στο οποίο θα τηγανιστούν οι μεζέδες που απολαμβάνουν οι περαστικοί Κινέζοι στους πάγκους των αυτοσχέδιων καντίνων και των εστιατορίων σε όλη την επικράτεια τη; Κίνας.

Παρακολουθήστε το βίντεο:

Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου