Οι νεοφασίστες της Hellas Verona υπέρ της Χρυσής Αυγής


Πανό υπέρ της Χ.Α σηκώθηκαν στο ματς της Hellas Verona εναντίον της Λιβόρνο. Οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της βερονέζικης ομάδας είναι γνωστοί για τις νεοφασιστική τους ιδεολογία.

Από τους νεοφασίστες οπαδούς της Hellas Verona βρήκαν συμπαράσταση οι συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής. Στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Λιβόρνο (2-1), σηκώθηκαν πανό αλλά και μια σημαία με το έμβλημα της Χ.Α.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε και σε blog όπου υπάρχει ... πλήρης συγκέντρωση αλλά και ταύτιση απόψεων με τις απόψεις και την ιδεολογία των νεοφασιστών σε όλη την Ευρώπη.

Οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της Hellas Verona είναι γνωστοί στην Ιταλία, για τη νεοφασιστική τους δράση, ενώ οι αντίστοιχοι της Λιβόρνο χαρακτηρίζονται ως αριστεροί και αντιφασίστες.

Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου