Ο γύρος του κόσμου με ποδήλατο!


Ο Βρετανός φωτογράφος και συγγραφέας Rob Lutter αποφάσισε να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο με το ποδήλατό του και ήδη έχει διανύσει περί τα 40.000 χιλιόμετρα. 

Στο προσωπικό του αυτό στοίχημα ο Lutter έδωσε τον τίτλο «Ο κύκλος της ζωής» και θέλει να πατήσει μία προς μία τις χώρες του κόσμου ανεξάρτητα από το χρόνο που θα κάνει. Βασικός στόχος του είναι να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικό έργο αλλά και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με την πείνα, την έλλειψη νερού και τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης σε πολλές χώρες του πλανήτη.

Μέχρι σήμερα έχει κάνει ποδηλασία για πάνω από 18 μήνες σε Ευρώπη και Ασία και ευελπιστεί να συνεχίσει με την ίδια δύναμη. Όπου κι αν πηγαίνει φωτογραφίζει τοπία, ανθρώπους, σπίτια και γενικότερα προσπαθεί μέσω των εικόνων του να υπερτονίσει την κουλτούρα των λαών. Μοναχικός καβαλάρης ο ίδιος απολαμβάνει την ατελείωτη διαδρομή αλλά και τις εμπειρίες που συγκεντρώνει στο κατά τα άλλα επίπονο ταξίδι του.
















Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου