Το όνειρο του πιτσιρικά


Κάθε πιτσιρικάς που υποστηρίζει με το δικό του τρόπο μια ομάδα βλέπει ως όνειρο το ενδεχόμενο να την οδηγήσει στον αγωνιστικό χώρο στο ντέρμπι με τον μεγάλο αντίπαλό της. Ο οκτάχρονος Χάρι Μόργκαν, από παιδί μυημένος στην ιστορία της Νότιγχαμ Φόρεστ, δεν πίστευε στα μάτια του όταν άνοιξε την πόρτα και είδε τον αρχηγό των Ρεντς να του χαμογελά!

Νότιγχαμ Φόρεστ εναντίον Ντέρμπι Κάουντι σήμερα, (28/09, 14:15), στο μεγάλο East Midlands Derby. Ένα γειτονικό ματς το οποίο ίσως δεν έχει την αίγλη άλλων ντέρμπι, αφού οι δύο ομάδες βρίσκονται για καιρό εκτός Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο η αντιπαλότητα και η ιστορία του είναι δεδομένη!

Ο Χάρι Μόργκαν την Παρασκευή έκλεισε τα οκτώ και το δώρο των γενεθλίων του δεν πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ! Ο Κρις Κόεν, αρχηγός της Νότιγχαμ Φόρεστ, τον επισκέφτηκε στο σπίτι του για να τον ενημερώσει ότι η 11άδα των Tricky Trees θα μπει στο γήπεδο για το μεγάλο παιχνίδι με τα «Κριάρια» στο Σίτι Γκράουντ με τον ίδιο επικεφαλής!

Αφού είδε το σοκ και τον ενθουσιασμό ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του, ο Κόεν τόνισε στο Forest Player το πόσο όμορφα ένιωσε: «Αφού επισκέφτηκα το γηροκομείο πριν από λίγες ομάδες, είναι σπουδαίο να πηγαίνω στο… άλλο άκρο του φάσματος και να βλέπω έναν νεαρό οπαδό. Σαν αρχηγός πραγματικά απολαμβάνω να συναντώ κάποιους από τους φανταστικούς οπαδούς που έχουμε, τόσο μικρούς όσο και ηλικιωμένους.

Θα περάσει ένα διάστημα μέχρι ο Χάρι να το συνειδητοποιήσει, αλλά όταν το κάνει πραγματικά θα ενθουσιαστεί. Θα έρθει στα αποδυτήρια και θα συναντήσει όλους τους άλλους παίκτες, θα του υπογράψουν αυτόγραφα και μετά θα οδηγήσει τις ομάδες στον αγωνιστικό χώρο. Το μόνο που εύχομαι είναι να είχα αυτή την ευκαιρία όταν ήμουν 8 χρονών!», υποστήριξε ο αρχηγός της Φόρεστ, δείχνοντας ότι εκεί, ακόμα και πριν τα ντέρμπι μίσους, το ποδόσφαιρο παραμένει γιορτή…






ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου