Στοπ στην ομάδα των αστέρων


Πελέ, Ντιέγκο Μαραντόνα, Λιονέλ Μέσι, Γκάρι Λίνεκερ, Τζορτζ Μπεστ. Ποιός προπονητής δεν θα ήθελε να έχει στην ομάδα του όλα τα παραπάνω «αστέρια»; Η στοιχηματική Paddy Power πήγε να κάνει το όνειρο πραγματικότητα, αλλά η Football Conference δεν το επέτρεψε.

Φυσικά, δεν πρόκειται να δούμε τους «θρύλους» να επιστρέφουν στο άθλημα, ούτε από τον… άλλο κόσμο. Πρόκειται απλά για την έμπνευση της στοιχηματικής εταιρείας, που έβαλε τα χρήματα για να σώσει την Φάρνμπορο από την πτώχευση.

Σε μία έξυπνη κίνηση marketing, η Paddy Power έπεισε τους παίκτες και το προπονητικό τιμ να αλλάξουν τα ονόματά τους σε αυτά διασήμων ποδοσφαιριστών. Άλλωστε, η εταιρεία φημίζεται για τις χιουμοριστικές κι ακραίες πρωτοβουλίες της, καθώς ήταν αυτή που ευθύνεται για το πρόστιμο που κλήθηκε να πληρώσει ο Νίκλας Μπέντνερ επειδή προωθούσε το όνομά της μέσω των… εσωρούχων του στο Euro 2012.

Η ερασιτεχνική ομάδα ακολούθησε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες κι άλλαξε τα ονόματα των μελών της, δημιουργώντας μία dream team! «Είναι μέρος της χορηγικής μας συμφωνίας. Έχει λίγο πλάκα, όλοι αλλάξαμε τα ονόματά μας σε ονόματα μεγάλων παικτών και προπονητών, όπως Μέσι, Πελέ, Μουρίνιο, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Είναι πολύ διασκεδαστικό το ότι οι παίκτες θα φορούν φανέλες με αυτά τα ονόματα. Ίσως και να εμπνευστούν και να έρχεται και ο κόσμος να τους βλέπει και να τους στηρίζει. Έχουμε μακράν την καλύτερη ομάδα που έχει δει ο κόσμος!», είχε δηλώσει μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο προπονητής… Ζοσέ Μουρίνιο, ή κατά κόσμον Σπένσερ Ντέι.

Παρόλα αυτά, το όνειρο δεν κράτησε πολύ.


Η Football Conference επέβαλε στον σύλλογο 13 κανόνες που θα πρέπει να ακολουθήσει αν θέλει να συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα.

Ένας από αυτούς, είναι οι παίκτες να αγωνιστούν με τα πραγματικά τους ονόματα. «Παρά το γεγονός ότι έφερε τόνους θετικής διαφήμισης στο πρωτάθλημα και χάρισε νέους οπαδούς από όλο τον κόσμο στην Φάρνμπορο, οι χωρίς χιούμορ επικεφαλής της κατηγορίας αρνήθηκαν στον σύλλογο να συμμετάσχει αν δεν απέσυρε τα διάσημα ονόματα», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Paddy Power.

Ο σύλλογος αναγκάστηκε να συμμορφωθεί και πλέον ελπίζει να κρατήσει τους οπαδούς του, έστω και χωρίς τα γνωστά «αστέρια»…

Το ονειρεμένο ρόστερ:


Τερματοφύλακας: Γκόρντον Μπανκς (Κέβιν Σκρίβεν)
Αμυντικοί: Λόταρ Ματέους (Τζόσουα Χίγκινς), Ρομπέρτο Κάρλος (Όλιβερ Τρίτσερ), Πάολο Μαλντίνι (Άνταμ Ντόιλ), Άλαν Χάνσεν (Άλαν Ινς), Καφού (Πολ Μάσακι), Τζον Τέρι (Τζιμπρίλ Φοφάνα), Φραντς Μπεκενμπάουερ (Τόμας ΜακΓκάρι)
Μέσοι: Τζορτζ Μπεστ (Ρις Τζόουνς), Πολ Γκασκόιν (Στίβεν Λέντλερ), Ζινεντίν Ζιντάν (Μέρικ Τζέιμς-Λιούις), Γιόχαν Κρόιφ (Τάιρον Μπέρι)
Επιθετικοί: Λιονέλ Μέσι (Ντάνιελ Μπένετ), Γκάρι Λίνεκερ (Ρις Κόνολι), Ντιέγκο Μαραντόνα (Ντέιβιντ Ταρπέι), Πελέ (Έλβις Χάμοντ)

Προπονητής: Ζοσέ Μουρίνιο
Βοηθός: Πάντι Πάουερ (Τζέιμς Ντάιναν)
Προπονητής (δεύτερος): Σερ Άλεξ Φέργκιουσον (Σάιμον Γκάρντενερ)
Φροντιστής: Τέρι Βέναμπλς (Ρότζερ Πιρς)


Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου