Jungle Report: Δηλώσεις πριν την δολοφονία


Tι έλεγαν επώνυμοι και πολίτικοι για την Χρυσή Αυγή λίγο πριν τη δολοφονία του Killah P.... Το Jungle Report δημοσιεύει μια λίστα και εμείς την αναδημοσιεύουμε.


Πέτρος Γαϊτάνος: «Μου αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής».

Βύρων Πολύδωρας: «Βεβαίως συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή» | «Η Χρυσή Αυγή δεν είναι απειλή για τη Δημοκρατία».

Θάνος Τζήμερος: «Αν η Χρυσή Αυγή είναι το αυγό, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το φίδι».

Στέφανος Κασιμάτης: «Όσοι πιστεύουμε στη δημοκρατία οφείλουμε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στη Χρυσή Αυγή -και σοβαρολογώ απολύτως».

Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Νέα Δημοκρατία και Χρυσή Αυγή είναι αδελφά κόμματα».

Γιάννης Πλούταρχος: «Θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή, αν είναι να μας βγάλει από το αδιέξοδο».

Γιώργος Τράγκας: «Έχουν οι έρθει οι άνθρωποι [σ.σ. οι χρυσαυγίτες] όμως σε πλήθος εκπομπών μου και μου έχουν πει ότι δεν είναι ναζιστικό κόμμα, έχουν διαψεύσει όλες τις σχέσεις με νεοναζιστικές οργανώσεις που επικαλούνται διάφοροι...» | «Εγώ, κυρίες και κύριοι, αν λάβω υπόψιν μου ότι η Χ.Α. είναι εκτός συνταγματικού τόξου, πρέπει να πω ότι 1 εκατομμύριο άνθρωποι στην Ελλάδα είναι εκτός συνταγματικού τόξου». (βλ. περισσότερα)

Μιχάλης Κατσιγέρας: «Το κενό μιας δημοσίας τάξεως για όλους τους πολίτες έχει ήδη αρχίσει να καλύπτεται στις μαύρες περιοχές των Αθηνών από τους ακτιβιστές της Χρυσής Αυγής».

Ντόρα Μπακογιάννη: «Εμένα η Χρυσή Αυγή μου φέρεται με το “σεις και με το σας”».

Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Γιατί όχι μία σοβαρότερη Χρυσή Αυγή να τη δεχτούμε να υποστηρίξει μια συντηρητική συμμαχία» | «Σε τελευταία ανάλυση, ο εθνικισμός δεν είναι ντροπή!».

Νότης Σφακιανάκης: «Η Χρυσή Αυγή ουσιαστικά αφυπνίζει αυτό που πρέπει να κάνουμε μόνοι μας. Να μην επιτρέπουμε σε κανέναν να έρθει να μας βιάσει».

Ανδρέας Λοβέρδος: «Η Χρυσή Αυγή είναι αυθεντικό κίνημα».

Γιάννης Μπέζος: «Το χαστούκι [του Κασιδιάρη] δε σημαίνει ότι κάποιος χαστούκισε κάποιον συνάνθρωπό μας. Συμβολίζει "χτυπάω κάτι κατεστημένο"».

Σάκης Ρουβάς: «Δε με τρόμαξε που ο κόσμος ψήφισε τη Χρυσή Αυγή».

Νίκος Βέρτης: «Η Χρυσή Αυγή από τα 100 που θα πει μπορεί τα 10 να είναι καλά».

Σταμάτης Γονίδης: «Κάθε φορά κάποιον πρέπει να κάψουν για να αποδεικνύουν ότι είναι δημοκράτες. Να λοιπόν γιατί ο λαός που δε μασάει κουτόχορτο ψηφίζει Χρυσή Αυγή».

Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου