Έκανε το παλιό του Ford, Transformer!


Υπάρχουν Τρανσφόρμερ στην πραγματικότητα; Μη βιαστείτε να απαντήσετε πριν διαβάσετε την ιστορία του Hetain Patel. Ένας Βρετανός καλλιτέχνης έχει μετατρέψει ένα ταπεινό Ford Fiesta σε ρομπότ!

Ο λόγος για τον Hetain Patel ο οποίος εργάστηκε τρεις μήνες για να κατασκευάσει το αυτοκίνητο-ρομπότ που θα ζήλευαν ακόμα και οι παραγωγοί της διάσημης ταινίας του Hollywood.

Οι πίσω τροχοί του μικρού αυτοκινήτου έχουν μετατραπεί σε πόδια ενώ οι πόρτες σε χέρια. Ο Patel, είναι γιος Ινδού μετανάστη και με το έργο του, θέλει να δείξει την σχέση ανάμεσα στις τάξεις των ανθρώπων, την μετανάστευση και την οικογένεια.

Σκοπίμως επέλεξε ένα Ford Fiesta του 1988 ως μοντέλο, καθώς ήταν το πρώτο αυτοκίνητο που οδήγησε σε ηλικία 17 ετών.

Ο Patel, δήλωσε: “Είμαι γεννημένος στη Μεγάλη Βρετανία από Ινδούς μετανάστες. Αυτό το αυτοκίνητο μου δίνει μια γεύση ανεξαρτησίας. Κατασκευάστηκε στη Αγγλία και είναι ένα σύμβολο της εργατικής τάξης.”

Πρόσθεσε ότι το έργο αντανακλά επίσης, τη δική του οικογένεια. Συμβολίζει μια ζωή γεμάτη συγκρούσεις, που είναι ένας καθημερινός αγώνας επιβίωσης.

Τα Transformers ξεκίνησαν στην Ιαπωνία το 1984. Πρόκειται για φατρίες εξωγήινων ρομπότ, που μπορούν να μεταμφιέζονται και αγωνίζονται για την ειρήνη. Έχουν επεκταθεί σε κόμικς , κινούμενα σχέδια , βιντεοπαιχνίδια, ενώ έχουν γυριστεί και τρεις κινηματογραφικές ταινίες.

Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου