#FlipHenry: O Ανρί εμπνέει την τέχνη


Ο Τιερί Ανρί μας έχει προσφέρει πολλές ζωγραφιές μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όπως αρκετοί ποδοσφαιριστές πριν από αυτόν! Δείτε τον φοβερό συνδυασμό κινήσεών του, σκίτσων, animation και hip hop σε ένα βίντεο!

O Aνρί έφτασε τα 400 γκολ τον Σεπτέμβριο, με τον πανηγυρισμό του με το χέρι στη μέση πάνω στο δοκάρι να κάνει το γύρο του κόσμου. Ο «Τιτί» συνεχίζει απτόητος να προσφέρει θέαμα στα γήπεδα των ΗΠΑ με τη φανέλα των Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς και η καριέρα του αποτέλεσε έμπνευση στους ανθρώπους του Kick TV.

Του ετοίμασε λοιπόν ένα εκπληκτικό video, το οποίο συνδυάζει αρμονικά μερικές από τις καλύτερες στιγμές του στο χορτάρι, σε συνδυασμό με σκίτσο, animation, μουσική και τον… ίδιο να τελειώνει το clipaki αποχωρώντας από το γύρισμα! Ο Γάλλος είναι λάτρης της Hip Hop κουλτούρας, επομένως η συνοδεία της μουσικής δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετική.

Τα σκίτσα ανήκουν στον καρτουνίστα Μπεν Ζουράβσκι, ενώ ο Σαμ Γουίντερ με την ομάδα του ανέλαβαν την παραγωγή. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό και έχει ανάρπαστο στο twitter (#FlipHenry), με αρκετό κόσμο να εμπνέεται με τη σειρά του και να δημοσιεύει φωτογραφίες, βίντεο και άλλα!







Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου