Η Google θα πουλά τα σχόλια των χρηστών της σε διαφημιστές

Τα χνάρια του Facebook φαίνεται πως ακολουθεί η Google, η οποία ενημέρωσε τους όρους χρήσης των υπηρεσιών της που πρόκειται να αλλάξουν από 11 Νοεμβρίου.

Μπορεί ο τεχνολογικός κολοσσός να κάνει λόγο για ήσσονος σημασίας ενημερώσεις, ωστόσο σύμφωνα με τους νέους όρους, οι πληροφορίες που δημοσιεύουν τα μέλη της, συμπεριλαμβανομένων του ονόματος, φωτογραφιών και σχολίων, θα χρησιμοποιούνται για λόγους διαφήμισης στο διαδίκτυο.

Οι νέοι κανόνες θα ισχύουν από τις 11 Νοεμβρίου και με αυτόν τον τρόπο η Google μπορεί να πωλήσει την υποστήριξη των μελών της όσον αφορά προϊόντα ή εκδηλώσεις, στο δίκτυο σε πάνω από δύο εκατομμύρια σάιτ προσφορών.

Οι επισκέπτες υπολογίζονται σε περίπου ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους ενώ τα δεδομένα θα λαμβάνονται από τα σχόλια που δημοσιεύονται στο Google Plus, το κοινωνικό δίκτυο του ομίλου, στο YouTube και σε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία προσφέρεται από το γίγαντα του διαδικτύου.


Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου