Αετός άρπαξε κάμερα και την πήρε μαζί του για 100 χιλιόμετρα


Απίθανο βίντεο, με αετό, ο οποίος άρπαξε κάμερα που προοριζόταν για ντοκιμαντέρ. Κατάφερε να την ενεργοποιήσει με το ράμφος του.

Ένας αετός "έκλεψε" μια βιντεοκάμερα που θα χρησιμοποιείτο για να γυριστεί ένα ντοκιμαντέρ για κροκόδειλους στον ποταμό Margaret Rive στην Αυστραλία.

Το πουλί μετά από ένα ταξίδι 100 περίπου χιλιομέτρων, έφτασε στο Mary River όπου και άφησε την κάμερα. Αρχικά η ομάδα πίστευε ότι η κάμερα είχε πέσει μέσα στο ποτάμι.

Τρεις εβδομάδες αργότερα έλαβαν ένα τηλεφώνημα από τους υπεύθυνους του πάρκου στο Mary River, οι οποίοι τους ανέφεραν ότι είχαν στα χέρια τους την κάμερα.

Ο δασοφύλακας Roneil Skeen ανέφερε ότι είχαν τοποθετήσει την κάμερα τον περασμένο Μάιο σε ένα φαράγγι ώστε να φωτογραφίσουν κροκόδειλους που ζουν στην περιοχή.

Ο αετός με τα νύχια του ενεργοποίησε την κάμερα και υπήρξαν ορισμένα δευτερόλεπτα βίντεο, ωστόσο λίγο αργότερα την έκλεισε και πάλι.

Ο αετός ενεργοποιεί ξανά την κάμερα στο έδαφος. Στο τελευταίο πλάνο τον βλέπουμε να επεξεργάζεται την κάμερα με το ράμφος του.


Δείτε το βίντεο:
ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου