Κάνοντας σκι τη νύχτα!

Το σκι είναι ένα από τα αθλήματα που εντυπωσιάζουν καθώς συνδυάζεται με χιονισμένες βουνοκορφές και σλάλομ σε απότομες πλαγιές αλλά και με πυκνό στρώμα χιονιού σε κάθε επιφάνεια.

Οι εικόνες που βλέπει κάποιος στο βουνό το χειμώνα είναι μοναδικές και οι σκιέρ απολαμβάνουν ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς περνούν ανάμεσα από δέντρα, πηδούν χαντάκια ή απολαμβάνουν καταβάσεις σε ολόλευκα… χαλιά!

Κι όλα αυτά τη μέρα, βέβαια, γιατί δεν νοείται σκι τη νύχτα. Πέραν του ότι είναι επικίνδυνο, το σκοτάδι δεν επιτρέπει σε κανέναν να απολαύσει το μαγικό χιονισμένο σκηνικό της ημέρας. Κι όμως, ο Andi Prielmaier δοκίμασε να κάνει σκι τη νύχτα στα ορεινά της Βαυαρίας και όπως θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο το αποτέλεσμα είναι εκτός από εντυπωσιακό και πολύ… διαφορετικό!

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου