Πήγε να κλέψει ένα κουτί μπισκότα και κατέληξε νεκρός από taser αστυνομικών


Τaser: όπλο ηλεκτρο-κλονισμού ή απλούστερα συσκευή που διοχετεύει ηλεκτρικό ρεύμα στο ανθρώπινο σώμα επιφέροντάς του παράλυση και ακινητοποιώντας το. Το φέρουν οι περισσότερες αστυνομικές μονάδες του κόσμου για την αναίμακτη σύλληψη παραβατών.

Ένα όπλο, ωστόσο, που κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες μπορεί να επιφέρει ακόμη και το θάνατο, όπως συνέβη στην περίπτωση Βραζιλιάνου φοιτητή στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας τον Μάρτιο του 2012.

Συγκεκριμένα, τέσσερις αστυνομικοί – οι οποίοι επίκειται να προσέλθουν ενώπιον της δικαιοσύνης αυτό το διάστημα ως συνέπεια των κατηγοριών που τους απαγγέλθηκαν σχετικά με το θάνατό του νεαρού Βραζιλιάνου φοιτητή Roberto Laudisio Curti – κατεγράφησαν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης να «χτυπούν» με taser 14 φορές το γυμνό πεσμένο στο έδαφος σώμα του νεαρού, προτού αυτό καταλήξει.

Ο Βραζιλιάνος φοιτητής είχε καταναλώσει LSD όταν, υπό την επήρεια του, επεχείρησε να κλέψει από κατάστημα ένα κουτί μπισκότα. Οι αστυνομικοί νόμισαν ότι είναι οπλισμένος και... τη συνέχεια μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

Προειδοποιούνται οι αναγνώστες ότι ενδεχομένως να ενοχληθούν από το περιεχόμενο του βίντεο:

Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου