Εικόνες της άγριας φύσης από πολύ κοντά!


Από πολύ κοντά και σε πολύ προσωπικές στιγμές ο φωτογραφικός φακός απαθανατίζει άγρια ζώα σε απόσταση αναπνοής! Απίστευτες εικόνες της άγριας φύσης της Αφρικής από την τολμηρή φωτογράφο Anup Shah. Μια ασύγκριτη προοπτική του ζωικού βασιλείου μέσα από εντυπωσιακές εικόνες που… οφείλονται στην υπομονή του φωτογράφου για ώρες στο ίδιο σημείο αλλά και στην… υψηλή τέχνη του καμουφλάζ.

Η Anup χρησιμοποίησε κρυφές κάμερες αλλά και ειδικά ρούχα που την έκαναν να μην ξεχωρίζει από το φυσικό τοπίο. Κι όταν ήρθε η κατάλληλη στιγμή ένα «κλικ» ήταν αρκετό!
«Πολλά κλικ χρειάστηκαν για την ακρίβεια και πολλές επαναλαμβανόμενες λήψεις για να έχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα. Κουραστικό και επίπονο το έργο μας αλλά η ζωή στην άγρια φύση δεν είναι μόνο αυτή που βλέπουμε από μακρινές λήψης», αναφέρει η φωτογράφος.
Οι φωτογραφίες δημοσιεύονται σε ένα βιβλίο με τίτλο «Serengeti Spy: Views from a Hidden Camera on the Plains of East Africa».








ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About iordanis

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου