Κινητό και tablet σε μία συσκευή

Ακολουθώντας την πρωτότυπη ιδέα της Asus με το PadFone, που κυκλοφόρησε νωρίτερα μέσα στο έτος, παρουσιάστηκε πρόσφατα μία νέα συσκευή, κινεζικής καταγωγής, με το όνομα TransPhone, που θα μπορεί να μετατρέψει το smartphone της εταιρείας σε tablet.

 Πρόκειται για ένα είδος θήκης με οθόνη 7 ιντσών και ανάλυση 1024x600, που θα έχει ειδική υποδοχή για το smartphone της. Το κινητό τηλέφωνο διαθέτει οθόνη 3,5 ιντσών ανάλυσης 960x540 και διπύρηνο επεξεργαστή με χρονισμό στο 1GHz της MediaTek.
Η νέα αυτή κατηγορία «πολυ-συσκευών» μπορεί να ορίστηκε από το PhonePad, όμως το TransPhone, έχοντας πολύ ανταγωνιστική τιμή, θα αποτελέσει ισχυρό αντίπαλο για την ASUS στη συγκεκριμένη κατηγορία.
Οι προ-παραγγελίες για την νέα συσκευή ξεκινάνε από τα 240 δολάρια (180 ευρώ) με την διάθεσή της να μην αναμένεται πριν το Μάρτιο της νέα χρονιάς.

ΠΗΓΗ 
Share on Google Plus

About iordanis

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου