Νέα υπηρεσία για το YouTube

Το YouTube κυκλοφόρησε νέα υπηρεσία εγγραφής και διαμοιρασμού βίντεο για τις συσκευές της Apple, iPhone και iPod touch. Το YouTube Capture είναι έτοιμο για εγγραφή βίντεο από τη στιγμή που θα το ανοίξετε.
Κατά τη διάρκεια της εγγραφής μπορείτε να εισάγετε έναν τίτλο, να διαλέξετε σε πιο κοινωνικό δίκτυο θέλετε να το δημοσιεύσετε και πατώντας την επιλογή «Share» να το κάνετε upload.

Επιπλέον δίνονται τρεις επιλογές διαχείρισης του απορρήτου, μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ private, που δίνει τη δυνατότητα μόνο σε εσάς να έχετε πρόσβαση στο βίντεο, unlisted που για δει κάποιος το βίντεο θα πρέπει να το έχετε αποστείλει το εγκεκριμένο link και τέλος public, δηλαδή δημόσιο ώστε όλοι να μπορούν να το δουν.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία, εκτός από τις δυνατότητες άμεσου upload που προσφέρει, βοηθάει και στη βελτιστοποίηση της εγγραφής σας με διάφορες επιπλέον λειτουργίες, όπως τη διόρθωση των χρωμάτων ή τη βοήθεια στη σταθεροποίηση, αν δεν έχετε και τόσο σταθερό χέρι, καθώς και τη δυνατότητα ενσωμάτωσης μουσικής κατευθείαν από το YouTube.
Το YouTube Capture είναι ήδη διαθέσιμο στο App Store της Apple και οι υπεύθυνοι τις υπηρεσίας δηλώνουν αισιόδοξοι πως δεν θα αργήσει να κυκλοφορήσει και για το Android.

 ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About iordanis

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου