Νέα υπηρεσία εγκαινιάζει το facebook


Το Facebook, αποφάσισε να εισάγει δύο νέες υπηρεσίες, για την ακρίβεια μία υπηρεσία και μία αλλαγή. Προσθέτει τη λειτουργία «Drag and Drop» που επιτρέπει τη δημοσίευση πολλαπλών φωτογραφιών στο λογαριασμό σας, κάνοντας πολύ πιο εύκολη και γρήγορη τη συγκεκριμένη διαδικασία.

Μέχρι στιγμής οι χρήστες που ήθελαν να ανεβάσουν φωτογραφίες στο Facebook, έπρεπε να επιλέγουν την κάθε μία ξεχωριστά.
Πλέον η νέα υπηρεσία τους δίνει τη δυνατότητα, να επιλέγουν όσες φωτογραφίες θέλουν και «σέρνοντάς» τις στην περιοχή με το όνομα Drop Photos να τις ανεβάζουν ταυτόχρονα. Προς το παρόν η νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη για περιορισμένο αριθμό χρηστών, όμως αναμένεται σύντομα να κυκλοφορήσει για όλους.

Εκτός από την υπηρεσία Drag and Drop όμως, το Facebook σκοπεύει να κάνει και μία σημαντική αλλαγή που αφορά στην αποστολή μηνυμάτων.
Το κοινωνικό δίκτυο χωρίζει τα εισερχόμενα μηνύματα σε δύο κατηγορίες, αυτά που προέρχονται από άτομα που ανήκουν στην friend list (στους φίλους σας δηλαδή), και αποστέλλονται άμεσα στα εισερχόμενα (inbox) και τα μηνύματα που στέλνουν οι υπόλοιποι χρήστες και αποθηκεύονται σε έναν άλλο φάκελλο που ονομάζεται «Other».

Το Facebook ανακοίνωσε πως σκοπεύει να δώσει τη δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί, να παρακάμπτει τον φάκελο «Other» και να στέλνει τα μηνύματα του απευθείας στο inbox.
Για τη συγκεκριμένη επιλογή όμως, οι αποστολείς θα πρέπει να καταβάλλουν το ποσό του 1 δολαρίου στο Facebook για κάθε μήνυμα.

ΠΗΓΗ 
Share on Google Plus

About iordanis

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου