Υποκλοπή συνομιλίας της Τιμοσένκο που απειλεί μέχρι και με πυρηνικό αφανισμό των Ρώσων της Κριμαίας


Η πρώην ισχυρή γυναίκα της Ουκρανίας, Γιούλα Τιμοσένκο φαίνεται πως είναι επηρεασμένη από τη φυλακή και από όσα πέρασε εκεί, καθώς σε συνομιλία της που υπεκλάπη φέρεται να υποστηρίζει ακόμα και τον πυρηνικό αφανισμό των 8 εκατομμυρίων Ρώσων που ζουν στην Ουκρανία.

Σε πολύ δύσκολη θέση φαίνεται πως βρίσκεται η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας και ορκισμένη εχθρός του Βίκτορ Γιανουκόβιτς και του Βλαντιμίρ Πούτιν, έπειτα από ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο.

Σε αυτό φέρεται να καταγράφεται συνομιλία της Γιούλια Τιμοσένκο με τον αναπληρωτή γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Αμυνας της Ουκρανίας, Νέστρο Σίφριτς, στην οποία δηλώνει πως ήρθε η ώρα να αντιδράσει η χώρα στρατιωτικά.

Στη συνομιλία, την οποία έχει ανεβάσει στο youtube το ρωσικό πρακτορείο Russia Today, η Τιμοσένκο αναφέρει «Ηρθε η ώρα να πάρουμε τα όπλα και να σκοτώσουμε αυτούς τους καταραμένους Ρώσους μαζί με τον ηγέτη τους».

Σε άλλο σημείο, μάλιστα, ακούγεται να λέει ότι δεν θα συνέβαινε τίποτα στην Κριμαία εάν ήταν η ίδια στην εξουσία, ενώ τονίζει ότι ίσως να χρειαστεί ακόμη και πυρηνική επίθεση κατά των 8 εκατ. Ρώσων της Κριμαίας.

Η συνομιλία φέρεται να έχει λάβει χώρα στις 18 Μαρτίου, ημέρα όπου υπεγράφη η προσάρτηση της Κριμαίας στη Ρωσία, ενώ η Τιμοσένκο, όπως αναφέρει το Russia Today, παραδέχεται το περιεχόμενο της συνομιλίας εκτός από το κομμάτι όπου φέρεται να μιλάει για πυρηνικό όλεθρο.

Δείτε το βίντεο:






ΠΗΓΗ 1
ΠΗΓΗ 2
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου