San Pedro Sula: Μία εβδομάδα στην πιο επικίνδυνη πόλη του κόσμου!


Την θλιβερή πρωτιά της πιο επικίνδυνης πόλης στον κόσμο κατέχει η Σαν Πέδρο Σούλα της Ονδούρας στην Κεντρική Αμερική, όπου τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών και τα ναρκωτικά αποτελούν καθημερινή ρουτίνα. Ο Γκιγιέρμο Γκάντος από το Channel 4 News ταξίδεψε στην επικίνδυνη πόλη και κατέγραψε την καθημερινότητα της σε ένα σοκαριστικό βίντεο.

Οι συμμορίες, γνωστές και ως Μάρας, συναγωνίζονται επάξια τα καρτέλ του Μεξικού, στρατολογώντας αμόρφωτα φτωχά παιδιά ηλικίας από 7 έως 27 ετών.

Οι νεκροί ανέρχονται στους 3 σε καθημερινή βάση, ωστόσο, τα ξεκαθαρίσματα μεταξύ των Μάρας δεν έχουν θύματα μόνο μέλη των συμμοριών, αφού μόλις τα δυο τελευταία χρόνια έχουν χάσει τη ζωή τους 149 πολίτες που βρέθηκαν τη λάθος στιγμή στο λάθος μέρος.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου