Γάλλος Spiderman σκαρφαλώνει με γυμνά χέρια σε ουρανοξύστη 152 μέτρων

Το όνομά του είναι Alain Robert και έχει γίνει γνωστός για τα απίστευτα κατορθώματά του. Λίγοι, ωστόσο, τον ξέρουν με το όνομά του, καθώς οι περισσότεροι τον γνωρίζουν ως ο Spiderman της Γαλλίας. 

Ο παρανοϊκός αναρριχητής ψηλών κτιρίων «χτύπησε» ξανά. Αυτή τη φορά σκαρφάλωσε σε έναν ουρανοξύστη ύψους 152 μέτρων, ο οποίος βρίσκεται στην επιχειρηματική ζώνη λίγο έξω από το Παρίσι. Εχοντας στον εξοπλισμό του τη δύναμη της ψυχής του κατάφερε να αναρριχηθεί μέχρι την ταράτσα του κτιρίου, χωρίς φυσικά να είναι δεμένος με σχοινιά.

Πλήθος κόσμου που βρέθηκε στο σημείο για να θαυμάσει το κατόρθωμά του έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Ο Alain για την κατάβασή του επέλεξε το ασανσέρ, ενώ βγαίνοντας από το κτίριο παραδόθηκε στις Αρχές, καθώς γνωρίζει καλά τις επιπτώσεις του επιτεύγματός του.

Λίγη ώρα αργότερα, αφού του επιβλήθηκε πρόστιμο αφέθηκε ελεύθερος και δηλώνει έτοιμος για να φθάσει στην ... κορυφή.







ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου