Το στέμμα στην «κυρία»


Το 29ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και δεύτερο συνεχόμενο πανηγυρίζει η Γιουβέντους μετά τη νίκη της 1-0 επί της Παλέρμο για την 35η αγωνιστική της Serie A.

Η Γιουβέντους πανηγυρίζει την κατάκτηση του 29ου πρωταθλήματος της ιστορίας, αλλά και του δεύτερου συνεχόμενου, μετά το περσινό.

Η «γηραιά κυρία» επικράτησε 1-0 της Παλέρμο μέσα στην έδρα της και έφτασε στην μαθηματική κατάκτηση του τίτλου, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Serie A. Η «γηραιά κυρία» δείχνει ότι πλέον έχει αφήσει πίσω της το 2006 και τον υποβιβασμό της στη Serie B, λόγω του σκανδάλου «calciopolis» και πλέον απολαμβάνει τις… δάφνες της κορυφαίας ομάδας στην Ιταλία.

Η Γιουβέντους έδειξε για μία ακόμη χρονιά ότι είναι το απόλυτο αφεντικό στην Ιταλία και απέδειξε περίτρανα ότι ο… εφιάλτης της δεύτερης κατηγορίας πριν από εφτά χρόνια έχει μετατραπεί στο ωραιότερο όνειρο, μετά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος για δεύτερη συνεχόμενη φορά μετά την περσινή σεζόν. Η κυρία λοιπόν έχει επιστρέψει για τα καλά και το στέμμα της ανήκει δικαιωματικά.

Το γκολ που… χάρισε το 29ο πρωτάθλημα στην Γιουβέντους πέτυχε ένας από τους αρωγούς της φετινής πορείας της, ο Αρτούρο Βιδάλ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 59ο λεπτό. Η «γηραιά κυρία» ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με παίκτη, καθώς στο 83’ ο Πογκμπά αποβλήθηκε, λόγω του ότι έφτυσε τον Αρόνικα. Η Παλέρμο προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά δεν τα κατάφερε και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους «μπιανκονέρι» να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τίτλου μέσα στο σπίτι τους.

Στα… παράξενα ότι μετά το τέλος του αγώνα οι άνθρωποι της Γιουβέντους ύψωσαν πανό που έλεγε για 31 πρωταθλήματα, καθώς στη «γηραιά κυρία» υπολογίζουν και τους δύο τίτλους που τους αφαιρέθηκαν μετά το σκάνδαλο «calziopolis».



ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου